històries en paper

RECORDS QUE MEREIXEN UN ÀLBUM

Les fotografies haurien d’acabar SEMPRE en paper. Perquè, no hi ha res, com poder tocar els records. I com que ho pensem de debó, entreguem tots els casaments en una caixa que conté un USB amb les totes les fotografies digitals en alta qualitat + 30 fotografies impreses en paper d’alta qualitat. Per poder guardar-les o emmarcar-les.

Pels que voleu tenir un àlbum del casament. Els àlbums que fem a petites engrunes són una part més de la nostra feina, de la nostra filosofia. Busquem dissenys senzills, elegants, cuidant la narrativa i els colors. Fotografies grans, espai en blanc per deixar parlar a les fotografies.

Els nostres àlbums de casament , s’imprimeixen en un laboratori fotogràfic triat per la qualitat dels seus acabats. Perquè si ha de ser un àlbum per durar molts, molts anys, la qualitat d’aquest ho ha de permetre. Són 50 pàgines impreses en paper fotogràfic Fujifilm semi-mate, amb la portada en lli o pell (color a triar per la parella)

Tant si us acabeu de casar, com si fa anys que vàreu fer-ho, SEMPRE és un bon moment per decidir-se a imprimir l’àlbum de casament.

album-casament-girona.jpg

Com és el procés?

Us proposem dues opcions, vosaltres trieu:

  1. Nosaltres triem les fotografies de l’Àlbum: Aquesta és l’opció que més habitual, i la més ràpida. Perquè? Perquè nosaltres tenim l’ull molt ensenyat, sabem quines fotografies necessitem per explicar la història del vostre casament, quin estil de fotografies necessitem perquè l’àlbum estigui ben compensat. Tenim present la fotografia que vam fent pensant en tancar l’àlbum. Aquesta és la feina d’"editor, una feina que ens ajuda a decidir les imatges més interessants, i que fem l’equip de Petites Engrunes. Amb aquesta selecció feta, dissenyem l’àlbum, i l’enviem perquè el reviseu i ens doneu l’Ok. Podeu fer totes les modificacions que vulgueu, afegir fotos, treure’n quan calgui, canvis etc. És el vostre àlbum i us ha d’agradar a vosaltres.

  2. Vosaltres trieu les fotografies de l’àlbum: Si, aquesta opció també és possible. Desde la galeria online, on hi tindreu totes les fotografies, seleccionareu vosaltres les fotografies que més us agradin. Amb aquesta selecció, nosaltres pensem i fem el disseny i us l’enviem perquè ens doneu l’ok abans d’enviar-lo a imprimir. L’experiència ens diu que, aquesta opció és fa mooooolt lenta. Amb la tornada al dia a dia, és díficil buscar el moment per trobar-vos els dos, mirar-vos les 900 fotografies (aprox) que hi haurà a la galeria i posar-vos d’acord en quines triar.