Loading...

Urban Wedding (o avui boda a barcelona!)

Home / Casaments :: Bodas :: Weddings / Urban Wedding (o avui boda a barcelona!)

CASAMENT A LA CIUTAT DE BARCELONA

Aquesta parella ho fan tot bonic! Encara no m’he recuperat del ball més dolç que he vist mai.

Avui penjo una de les moltes fotos de la sessió de parella que vàrem divendres després del casamentfer  pel barri gòtic de Barcelona. Ells tenien clar, els carrers i racons pels que volien passar. Uns dies abans del casament, em vaig dedicar a passejar per la zona, pensant que hi aniria uns dies després amb una parella acabada de casar.

I en el meu passeig prèvi, quan vaig passar per aquest carrer, de seguida  vaig imaginar aquesta foto, i vaig tenir clar, que si ells em portàven fins aquest punt el demanaria que creuessin el carrer pel pas de vianants. Res més. El com era cosa seva. A les meves sessions de parella no hi ha órdres. El destí va voler que hi arribéssim, i que acabés fent la foto que havia imaginat 🙂

 

Comments(0)

Leave a Comment