Experts ens fotografia de casaments

Casaments 2019/2020

AIXÍ ÉS COM TREBALLO I AIXÓ ÉS EL QUE OFEREIXO

160917_Jennifer+German_0675BN.jpg
 

Llegiu amb calma les PREGUNTES FREQÜENTS, el meu estil i plantejament en cada casament. Al final d’aquesta pàgina tindreu una idea real de què faig i com ho faig.

ESTIL DE FOTOGRAFIA

Si fóssim coneguts i em preguntessiu: - com triem entre tants fotògrafs? Us diria que, l’estil de fotografia és per on heu de començar a triar, llavors d’un mateix estil, trobareu diferents preus i sobretot tindreu un feeling diferente amb cada fotògraf.

Si heu començat a buscar fotògraf de casament, estic segura que ja heu sentit tots aquests conceptes: fotoperiodisme, editorial, artístic, documental, etc. Em sembla bastant més pràctic explicar-vos quin és el meu estil, que posar-hi dues paraules descriptives. Voldria pensar que, el meu estil és una barreja,

Un dia de casament

(penseu que, aixó només és una referència per explicar-vos com treballo, no ha de ser així el vostre, al final, cada parella és diferent, cada casament és diferent)

M’agrada començar amb els preparatius.

Hi ha moltes paraules clau que floten al voltant de la indústria de la fotografia del casament per descriure el tipus d'estil que el fotògraf pren. Estic segur que els heu sentit a tots: fotoperiodisme, editorial, documental, artístic, etc. Em sembla molt més senzill explicar aquí quina és el meu estil més que donar-li una o dues paraules descriptives. M'agrada pensar que el meu estil és una barreja de "conte d'històries", "retrats de belles arts" i "retrats tradicionals" (només per a trets familiars). D'aquesta manera, cal esborrar allò que en realitat significa:

El meu enfocament (un dia típic del casament) :

(tingueu en compte que això només vol aclarir el meu enfocament de documentar el dia, i m'encanta que les parelles passin a "seqüències d'ordres" i que les coses siguin completament diferents, és a dir: no hi ha festa de noces, casaments íntims més petits, etc.)

Aprofito molt la fotografia del casament (fins a retrats familiars + retrats de parelles). M'agrada cobrir tot el dia des de just abans que el vestit continuï fins just després de la primera dansa. Durant el procés de preparació, m'agrada fusionar-me com una altra de les noies, de manera que no et trobes incòmode amb mi, fes-me passar per l'habitació tranquil·lament o donant-li un milió d'indicacions i indicacions. A més de suggerir ocasionalment que et posis en un lloc de la sala amb millor llum, realment no dirigeixo molt en aquest moment.

Durant tot el dia faré tot tipus de fotografies, fotos del muntatge, habitacions abans que arribin els convidats, tirs que expliquin més de la història del que es pensava el dia, quin temps era el clima com, etc.

Aquest punt és segurament el més important, a l’hora de triar fotògraf. Hi ha molts estils, tots diferents i igual de vàlids. Informeu-vos de les opcions, penseu què encaixa amb la vostra manera de ser i busqueu un fotògraf que ho faci. (som molts, segur que el trobeu).

ELS NOSTRES SERVEIS:

 · Reportatge fotogràfic de tot el dia, desde els preparatius i fins 1h de ball
· USB amb totes les fotografies, editades, en alta qualitat, sense marques d’aigua.
· Galeria Online privada per compartir amb amics i familia.
· Plaç d’entrega: 2 mesos

Reportatge fotogràfic desde 1.100€

OPCIONAL: àlbum, segon fotògraf, preboda/postboda, vídeo casament.

Volem que cada parella tingui un reportatge a la seva mida, per això, a part del Pack Bàsic amb el reportatge de casament de tot el dia, tenim serveis opcionals, per complementar el reportatge, al vostre gust.

Poseu-vos en contacte per a un pressupost detallat i disponibilitat.