Experts ens fotografia de casaments

FAQ’S

Aquestes són algunes de les preguntes freqüents que ens fan gairebè totes les parelles.

Ens encanta que ens escriviu amb noves preguntes! :)

020917_Montse&Bernat_408.jpg
 


Com descriuries el teu estil?
M’encanten el casaments. M’agrada que cada un sigui completament diferent al següent. El meu objectiu és capturar el dia d’una manera natural, buscant moments i emocions reals. El meu estil és documental, amb una petita barreja de nostàlgia i retrat. Aquí trobareu detallada del meu estil.

Tens moltes imatges en blanc i negre a la web.
Si! Això no és una pregunta, però si un comentari que em fan moltes parelles, i SI, hi ha molt blanc i negre perquè és un procés que m’agrada molt. Us entrego les imatges tant en blanc i negre com en color.

Quin equip utilitzes?
Canon Mark IV
Canon 35mm 1.4
Canon 50mm 1.4
Canon 85mm 1.4
Canon 70-200 2.8

Com i quan tindrem les nostres fotos?
Rebreu una galeria online i un USB amb totes les fotografies en alta qualitat, editades i sense marques d’aigua. L’entrega es fa abans dels 2 mesos. Amb l’entrega de l’USB hi trobareu unes 30 fotografies impreses en paper. fotogràfic


Què ens posem per a la sessió de preboda?
No us preocupeu. Un parell de setmanes abans, rebreu una guia que us ajudarà si teniu dubtes.


Com seran els pagaments?
Nosaltres treballem amb tres pagaments. El primer de 30% per formalitzar la reserva; el segon, del 40% es pagarà 30 dies abans del casament, i el tercer i l’últim 30% al moment de l’entrega del reportatge.

Us desplaçeu?
I tant!! Fotografiem casaments a qualsevol punt que aparegui en un mapa!

En quins moments hi sereu el dia del casament
Excepte que en demaneu una altra opció, els nostres reportatges són de tot el dia, desde els preparatius fins a la barra lliure.

Quants fotògrafs vindran?
Vosaltres ho decidiu segons l’opció triada. La nostra recomanació és sempre que pugueu, agafar un segon fotògraf, té un cost de només 300€ i és la millor inversió que fareu.

Entregueu àlbum?
Si el voleu, i tant. Ens encanta fer-los. L’àlbum es converteix en petit tresor, i hi posem tot el nostre “carinyo”, tant en la selecció de les imatges com a l’hora de triar els materials i acabats.

13. ¿Qué tipo de álbumes hacéis?

Álbumes digitales con tapa de lino de 30 hojas y un tamaño de 35×25. El diseño de las páginas es elegante, sencillo y atemporal. Un diseño que no pasa de moda con los años y que permite que las fotografías se muestren de una forma impactante y a la más alta calidad.

14. ¿Ofrecéis álbumes de padres? 

Sí, sería una réplica de vuestro álbum pero en un formato más pequeño (24×19 cm). Su precio es de 150€ la unidad.

15. ¿Puedo elegir las fotos que quiero que aparezcan en mi álbum?

Por supuesto. Nosotros os enviaremos una propuesta de diseño con las fotografías que nos parecen las mejores para contar la historia del día de vuestra boda, las mejores imágenes. Con ese diseño, podéis hacer alguna modificación o, por otro lado, realizar una selección desde cero. Normalmente, en nuestros álbumes incluimos unas 130-150 fotografías.

16. ¿Retocáis las fotografías?

Todas las imágenes que os entregamos están procesadas para conseguir el look final característico de nuestro estilo fotográfico, que consiste en trabajar la luz, los tonos cálidos y la composición de cada foto. En ningún caso se realizará retoque de pieles con Photoshop.

17. ¿Puedo elegir la música del vídeo? 

No, lo sentimos. La edición de nuestros vídeos la cuidamos también al detalle. Tanto la elección musical como el tipo de plano responde a un estilo concreto de vídeos de boda. Por ese motivo, insertar canciones que os gusten a vosotros podría causar un efecto opuesto a lo que buscamos con el resultado final.

18. ¿En cuánto tiempo entregáis las fotos o el vídeo? 

Normalmente pasan 6-8 semanas desde la boda hasta que os entregamos las fotos. En caso de que contratéis álbum, el plazo de entrega depende de lo que tardéis vosotros en darnos el visto bueno al diseño del álbum. El laboratorio tarda 15-20 días en elaborar el álbum. Si tenéis video contratado, el plazo de entrega es de 10-12 semanas.