Experts ens fotografia de casaments

CAPTURAR PETITS MOMENTS, PER RECORDAR.

 
fotograf-casaments-girona-costabrva_mini.jpg
 

ESTIL DE FOTOGRAFIA

“fotografia de casament natural”

El meu estil de fotografia, és documental {fotografia natural}. És a dir, una fotografia de casament sense posats artificials, sense interrupcions ni repeticions.  Capturaré el dia del vostre casament, de la manera més natural possible.

Buscaré aquells instants irrepetiblesemocionsmirades que diuen més que mil paraules, abraçades sinceres amb els amics, riures encomanadissos, llàgrimes d’alegria i potser tambè, alguna d’enyorança, capturaré les PETITES ENGRUNES del vostre dia. La meva feina consisteix en capturar la vostra història d’una manera emotiva, creativa, i molt natural.

Gaudiu del vostre dia, oblideu-vos de la càmera!

Si ho voleu, m’encantaria ser qui farà les fotos del vostre casament!

 
 
 
 
fotografo-boda-costa-brava.jpg

Reportatge fotogràfic desde els preparatius, fins a la barra lliure.

USB amb totes les imatges (sense límits) editades, en alta qualitat i sense logo.

Galeria Online privada

Entrega en 2 mesos

Opcionals: àlbums, sessions preboda/postboda, video de casament.

album-casament-barcelona.jpg
album-casament-girona.jpg
fotograf-casament-album.jpg
 

records, que mereixen un àlbum.

l’àlbum de casament"

Les fotografies, haurien d’acabar SEMPRE en paper. Perquè, no hi ha res, com poder tocar els records.

I si ha de ser un àlbum per durar molts, molts anys, la qualitat d’aquest ho ha de permetre. L’àlbum del casament, s’imprimeix en un laboratori fotogràfic triat per la qualitat dels seus acabats. S’imprimeix en paper fotogràfic semi-mate, perquè no hi quedin els dits marcats. Amb la possibilitat de triar l’acabat de la portada (lli o pell), amb colors molts mediterranis: blaus, terres i verds perquè tots trobeu l’estil del vostre àlbum.

Tant si us acabeu de casar, com si fa anys que vàreu fer-ho, SEMPRE és un bon moment per decidir-se a fer l’àlbum de casament.

 

opinions

QUÈ DIUEN LES PARELLES DE PETITES ENGRUNES

fotograf-bodas-girona.jpg
 

NEREA & SERGI

Encontré a Petites Engrunes a través de Google y me interesé por ellos al ver sus reportajes, ya que era el tipo de fotos que queríamos para nuestra boda. Cuando quedamos con Susanna nos transmitió mucha confianza y el presupuesto que nos hizo nos pareció muy razonable así que el mismo día nos decidimos y a día de hoy no podemos estar más contentos con nuestra elección. Las fotos que nos hizo son preciosas y el día de la boda, tanto Susanna como Marc, fueron muy discretos pero también estuvieron muy atentos con nosotros. 

fotografo-boda-cortalgran.jpg
 

 LIDIA & ALBERTO

Muy recomendable, nos encantaron. Estuvimos buscando mucho pero sin resultados positivos y cuando vimos a Susana y su trabajo fue como un flechazo, no lo dudamos en ningún instante. Y no nos equivocamos. Susana y su equipo son profesionales, atentos, detallistas, hacen que te olvides que te están fotografiando o filmando y siempre teniendo en cuenta lo que nosotros queríamos. Incluso varios invitados nos indicaron que eran muy simpáticos y les encantó su manera de trabajar. Susana gracias por ayudarnos a hacer que día de nuestra boda fuera especial.

casament-can-macia.png
 

ANNA & JD

L'experiència va ser genial. S'adapta a allò que més desitges i es fa invisible durant el casament, tot i que sempre hi és per captar aquell moment especial! El tracte és també tan fàcil! El record del nostre dia és molt especial. La recomanem sense dubtar-ho.

 
090618_JD&ANNA_306BN.jpg
 

 NATÀLIA & LUIS

Teníamos claro lo que, nos gustaba; fotos naturales, sin posados y sin desaparecer de nuestra boda, queríamos pasar el máximo tiempo con nuestros invitados. Y no puedo más que agradecer a Susanna, por su forma de trabajar y sus hermosas fotos. El día de la boda sacó fotos, de todos los momentos y detalles, sin que nos diéramos cuenta que estaba allí.