Experts ens fotografia de casaments
 

capturar

les petites coses

del vostre dia

 
020917_Montse&Bernat_408.jpg

 ESTIL DE FOTOGRAFIA

“fotografia de casament natural”

L’estil de fotografia que fem a Petites Engrunes, és documental {fotografia natural}. És a dir, una fotografia de casament sense posats artificials, sense interrupcions ni repeticions. Capturarem el dia del vostre casament, de la manera més natural possible.

Buscarem aquells instants irrepetibles, nervis, mirades que diuen més que mil paraules, abraçades sinceres amb els amics, riures encomanadissos, llàgrimes d’alegria i potser tambè, alguna d’enyorança, capturarem les PETITES ENGRUNES del vostre dia. La nostra feina consisteix en capturar la vostra història d’una manera emotiva, creativa, i molt natural.

Gaudiu del vostre dia, oblideu-vos de la càmera!

Si ho voleu, ens encantaria ser qui farà les fotos del vostre casament!

Per rebre els nostres preus detallats, informació dels álbums, preguntes freqüents, o per a qualsevol dubte, escriu-nos. Gràcies!


album-casament-barcelona.jpg
album-casament-girona.jpg
fotograf-casament-album.jpg
 

records, que mereixen un àlbum.

l’àlbum de casament"

Les fotografies, haurien d’acabar SEMPRE en paper. Perquè, no hi ha res, com poder tocar els records.

I si ha de ser un àlbum per durar molts, molts anys, la qualitat d’aquest ho ha de permetre. L’àlbum del casament, s’imprimeix en un laboratori fotogràfic triat per la qualitat dels seus acabats. S’imprimeix en paper fotogràfic semi-mate, perquè no hi quedin els dits marcats. Amb la possibilitat de triar l’acabat de la portada (lli o pell), amb colors molts mediterranis: blaus, terres i verds perquè tots trobeu l’estil del vostre àlbum.

Tant si us acabeu de casar, com si fa anys que vàreu fer-ho, SEMPRE és un bon moment per decidir-se a imprimir l’àlbum de casament.