Com descriuries el teu estil?
M’encanten el casaments! El meu objectiu és capturar el dia d’una manera natural, buscant moments i emocions reals. El meu estil és documental, amb una petita barreja de nostàlgia i retrat. Aquí trobareu detallada del meu estil.

Tens moltes imatges en blanc i negre a la web.
Si! Això no és una pregunta, però si un comentari que em fan moltes parelles, i SI, hi ha molt blanc i negre. Suposo que és perquè els meus referents (fotògrafs preferits) treballaven en blanc i negre. I sobretot perquè, hi ha moments d’un dia tant especial com és un casament, on color no totalmetn prescindible. L’emoció en blanc i negre és més emoció. Us entrego les imatges tant en blanc i negre com en color.

Com i quan tindrem les nostres fotos?
Rebreu una galeria online i un USB amb totes les fotografies en alta qualitat, editades i sense marques d’aigua. L’entrega es fa abans dels 30 dies. Amb l’entrega de l’USB hi trobareu unes 30 fotografies impreses en paper fotogràfic.

No volem “posar”!
Ho sé! I ni ho necessitem ni volem que “feu poses”. Us volem capturar tal i com seu, que us reconegueu en les vostres imatges. Us ajudarem, farem que sigui fàcil i que estigueu còmodes, pero sense ordres ni instruccions.

Com seran els pagaments?
Nosaltres treballem amb tres pagaments. El primer de 30% per formalitzar la reserva; el segon, del 40% es pagarà 30 dies abans del casament, i el tercer i l’últim 30% al moment de l’entrega del reportatge.

Quantes imatges rebrem?
No ho sé! De debó, en els anys que fa que faig casaments, mai m’he posat un número màxim d’entrega. Si necessiteu una referència, us diré que entrego de mitjana unes 800 fotografies. Però en qualsevol cas, la idea és que rebreu totes les fotografies del vostre casament. Sense límits.

Quantes hores s’inclouen al reportatge?
Ens contracteu per fer un reportatge complet del vostres casament, sense límit d’hores. Comencem amb els vostres prepratius i acabem a la barra lliure. No creiem que, el dia del casament, hàgiu d’estar pendent del rellotge. El concepte hora extra no existeix.

Treballes amb un segon fotògraf?
A vegades si, d’altres no. M ‘explico! A vegades és necessari un fotògraf, d’altres és millor dos. A vegades vosaltres teniu clar que voleu dos fotògrafs, d’altres teniu clar que amb un és suficient. Però el que de debó determina si és necessari o no un segon fotògraf, són els vostres preparatius i el número de convidats. Professionalment, depén d’aquests dos punts. En qualsevol cas l’última paraula sempre és vostre. El segon fotògraf té un cost de només 300€.

Editeu totes les fotografies?
Si, si!! Totes les fotografies que rebreu estaran editades, seguint l’estil que veieu a la galeria. A més, totes les imatges s’entreguen en alta qualitat (perquè pugueu imprimir-les tant grans com vulgueu), en format .jpg.

També feu video?
Si!! Petites Engrunes és principalment fotografia, però per poder oferir-vos un servei complet, treballem desde fa 6 anys, conjuntament amb una empresa de videografs, de la nostra total confiança i amb un estil similar al nostre. Us oferim l’opció de fotografia+video. Pregunteu-nos pels packs!

Entregueu àlbum?
Si el voleu, i tant. Ens encanta fer-los. L’àlbum es converteix en petit tresor, i hi posem tot el nostre “carinyo”, tant en la selecció de les imatges com a l’hora de triar els materials i acabats.

Quan val un reportatge de casament?
Aha! Per rebre un pressupost detallat, escriviu-nos explicant-nos què necessiteu, us enviarem el detall de tots els preus. Si per vosaltres és important el preu, i perquè tingueu una referència, el reportatge de casament de tot el dia té un cost de 1.200€.

Feu fotos de grup?
Si les voleu, i tant!! Tant amb la família més propera com amb tots els convidats. Buscarem el millor moment per fer-les sense interrompre l’aperitiu i sense cues.

Què ens posem per a la sessió de preboda?
No us preocupeu. Si voleu fer una sessió preboda (abans dels casament). Un parell de setmanes abans, rebreu una guia que us ajudarà si teniu dubtes.

Us desplaçeu?
I tant!! Fotografiem casaments a qualsevol lloc que aparegui en un mapa!